113 Dansa és una Escola d’arts escèniques amb una trajectòria de quasi 30 anys. Obre les seves portes el 24 de setembre de 1988 com a escola de dansa i, al llarg dels anys, amplia el seu programa curricular amb un ventall artístic molt més variat, fins a convertir-se en una Escola que ofereix la possibilitat de formar-se com a artista, de manera comperta.

L’objectiu de 113 Dansa, és formar alumnes que s’inicïin o aprofundeixin en qualsevol tipus de dansa i d’altres disciplines, així com assessorar-los en tot moment en quant a l’orientació professional, si el que volen és dedicar-se a aquest meravellós món. Per aconseguir-ho, compta sempre amb grans professionals com a docents, que compaginen l’ensenyament amb l’aprenentatge continu, sense deixar de banda les seves carreres professionals.

És un centre reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb codi de centre núm. 08060368, i autoritzat per impartir el grau elemental de dansa. A més, com a Escola autoritzada, oferim als alumnes que compleixin els requisits, la possibilitat d’adherir-se a l’exempció de crèdits escolars (Educació física, entre d’altres) atorgada per la Generalitat, per tal de poder invertir aquestes hores en estudi, i així alleugerir la càrrega lectiva.

Anualment celebra un Festival obert a tots els públics, que deixa patent l’experiència, el valor i la importància que atorga al muntatge de coreografies i la respectiva escenificació. A més, donem la possibilitat als alumnes, de participar en una llarga llista de mostres, concursos i actuacions.

– Professors titulats amb gran experiència nacional i internacional.
– Preparació pels exàmens de la Royal Academy of Dance de Londres.
– Screening Dansa (examen mèdic d’aptitud).
– Formació per a nens, joves i adults.
– Cursets intensius amb professors convidats.
– Cursets a l’extranger.
– Participació en competicions.
– Bossa d’audicions nacionals i internacionals.
– Càstings per als alumnes.
– Espai per a assaigs.
– Descomptes en espectacles i cursets.
– Classes particulars.
– Coreografies per encàrreg.
– Lloguer d’escenografies i vestuari.
– Organització de qualsevol tipus d’esdeveniment (aniversaris, mostres, festivals…).

MEMBRES FEDERACIO- WEB 113DANSA