Formació Acadèmica

Nivell 1
Nivell 2
Nivell 3
Nivell 4
Nivell 5

Grups avançats

Prepuntes
Clàssic avançat

Classes lliures

Hiphop
Contemporani adults

Royal

Royal
DEMANA INFORMACIÓ

NIVELL 5

Curs adreçat a alumnes majors de 14 anys, que els permetrà gaudir de la Dansa Clàssica i Repertori, del Contemporani i del Jazz i aprendre i perfeccionar les seves tècniques així com el seu vocabulari essencial, per a poder adquirir els coneixements necessaris per a cursar estudis superiors. Treballaran també un cop per setmana, Entrenament Muscular, una disciplina impartida per una fisioterapeuta especialitzada en dansa, a la que faran treballs de propiocepció, bandes elàstiques, gimnasia abdominal hipopressiva, fitball i estiraments, entre d’altres. A més, completaran la seva formació amb les classes d’Interpretació i Llenguatge Musical i Cant.

Si el teu fill/a vol dedicar-se al món de la dansa, i vol formar-se per aconseguir-ho, no dubtis en portar-lo a les classes de Nivell 5, per a que pugui formar-se en un ambient de professionalitat, alhora que gaudeix de l’aprenentatge d’uns grans professors, que l’ajudaran a adquirir els coneixements necessaris per poder aconseguir el que desitja, accedint després a estudis superiors.

Com a Escola autoritzada, oferim a aquests alumnes la possibilitat d’adherir-se a l’exempció de crèdits escolars (Educació física, entre d’altres) atorgada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, per tal de poder invertir aquestes hores en alleugerir la càrrega lectiva.

Horari:

  • Dilluns – 20.00 a 21.30 h.
  • Dimarts – 20.00 a 21.30 h.
  • Dimecres – 19.15 a 20.00 h.
  • Dijous – 19.30 a 22.00 h.
  • Divendres – 18.30 a 21.30 h.